FOTOS LOLA I AMICS

Quasi bé cada diumenge al matí, la Lola, la Sílvia i jo anem als terrenys que el Club Amics del Gos (http://www.clubamicsdelgos.com/ i també al Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=289301493549) té a Òdena a passar-hi una bona estona.
És un espai immens, totalment tancat, on els socis tenim la tranquil·litat que els nostres gossos poden còrrer tan con vulguin, jugar fins que el cos els digui prou i relacionar-se amb altres gossos sense el perill que s’escapin, es perdin o vagin a parar sota les rodes d’un cotxe.
De passada, els amos aprofitem per estar una estona ben tranquils, rient les gràcies dels anostres animals, xerrant amb altres amos i comentant la jugada.

Des del primer dia, que em vaig acostumar a dur la càmera fotogràfica i fer moltes fotos. Primer només les feia de la nostra Lola. Posteriorment, però, hi van anar entrant els altres gossos i així l’àlbum de fotos publicat al Facebook, va agafar el títol definitiu de FOTOS LOLA I AMICS, i va creixent setmana a setmana.

Aquest és l’àlbum:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2063623&id=1560051750

Espero que us agradin.

Anuncis

2 pensaments sobre “FOTOS LOLA I AMICS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s