Ahir al vespre…, FESTA SORPRESA!

Doncs això, que ahir al vespre, al Fel Cafè, finalment vam fer la festa sorpresa dels 50 anys de l’Anna.
Quan ja la teniem ben fustrada perquè ningú es recordava d’ella…, perquè ningú li va fer ni un simple pastís…, perquè semblava que 50 anys només era una data important per a ella i tots els altres passàvem olímpicament… FESTA SORPRESA!!!

 

 

50 anys només és un número…

El números ens fan servei per a mesurar coses, per a quantificar-les, per endreçar-les i delimitar-les, per saber on som, si no n`hi ha prou o ens en sobra, si hem arribat o encara ens falta… Però per servei que ens facin, a vegades es queden curts, no poden donar-nos la justa mesura del que representen de debò certes coses.

I en el cas de l’Anna, la nostra Glenn Close de capçalera, el número 50 ens diu molt, sí, però també se’n queda, de curt. Es diu molt perquè ens fa avinent que, a hores d’ara, ja fa molt, molt…!, que la Núri va tenir la brillant idea de portar una nova persona a aquest món de vius i de boixos que compartim.
Però és també un concepte incomplert, perquè per ell sol, no pot ni de lluny, fer-nos un esbós del que representen 50 anys en una vida tan plena, tan intensa, tan viscuda com la de l’Anna.
Podem, si us ve de gust, asseure’ns tots plegats i mentre fem un cafè (no!, millor un té…!), podem començar a explicar-nos records compartits, vivències comunes, on ella hi tingui un paper i ens hi passarem el dia… i riurem un munt, perquè és divertida i serà tot molt fashion, perquè ella és fashion i probablement ens n’adonarem que la seva influència en la nostra vida és molt més gran del que realment creiem…

I comprovarem, en definitiva, que en el seu cas, dir “50 anys” és dir ben poca cosa…

Bé, sigui com sigui, perquè és la nostra Anna i la nostra Glenn, i per a cadascú de nosaltres això sol ja vol dir un món, i perquè ens l’estimem una barbaritat, i perquè quan algú és irrepetible, és definitivament irrepetible …

…que els teus cabells roig intens continuïn il•luminant la nostra vida, Glenn!!!!


  

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s