VIGILANT

 

Em vaig estar cap a una hora al lavabo, banyant-me i tot plegat. Després vaig tornar al llit. Em va costar força estona adormir-me -no estava gens cansat-, però al final ho vaig fer. El que de debò tenia ganes de fer, però, era suïcidar-me. Tenia ganes de saltar per la finestra. I segurament ho hauria fet, si hagués estat segur que algú m’havia de tapar de seguida que aterrés. No volia que una pila de badocs estúpids em contemplessin mentre jo m’estava tot ple de sang.

 

J. D. Salinger (El vigilant en el camp de sègol)

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s