MARINA

– És clar… Us ho deia ara mateix: no hi ha dos vaixells iguals, perquè ni els fets en sèrie resulten iguals. això de fer coses iguals, tipus únics, unitats, no ho fan ni les màquines. Ara, fer coses diferents, abandonar-se al caprici individual, és molt arriscat, perquè no se sap mai el que sortirà.Vós i jo sabem distingir una dona bonica de la que no ho és tant. Això ens pot ajudar a comprendre si el que teniu al cap és un vaixell o una tartana.

– Així, no hi ha cap regla?

– Poques. Tan poques com les de previsió dels avatars matrimonials. Digueu-me  el que voleu;  jo faré un projecte. El discutirem i llavors podrem tirar endavant.  Un vaixell s’ha de fer per navegar, i això no és una fantasia: és una realitat.

 

Josep Pla (Contraban)

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s